infra-netwerk logo
your link 2 connect     

Welkom bij Infra-Netwerk B.V.

Een bedrijf dat u middels adviezen en hands on mentaliteit ontzorgt van de aanleg, exploitatie, beheer en onderhoud van infrastructuur op projecten in de ruimtelijke ordening.

> Lees verder

   

wat doen we

1 Energietenders
2 Nota check
3

Consulting partner

4 Project exploitatie
5

Regie, beheer & administratie

 
energietenders

Nederland kent een aantal energieleveranciers en het overstappen naar een andere energieleverancier gebeurt steeds vaker. Toch zijn de meeste bedrijven nog nooit gewisseld van energieleverancier. Dit laatste is vreemd omdat de kosten voor energie vaak een groot deel van de maandelijkse lasten uitmaken en het besparen op energie heel eenvoudig kan zijn.

Infra-Netwerk organiseert een aantal keer per jaar een energietender om voor bedrijven zowel Elektriciteit als Gas namens deze bedrijven collectief in te kopen.

De werkwijze hiervoor is eenvoudig en u kunt zich zonder verplichtingen vooraf aanmelden en pas besluiten of u werkelijk deelnemer wordt als de beste prijs aan u kenbaar wordt gemaakt. Het Tenderproces bestaat uit 3 Stappen:
 


 
Stap 1 - Aanmelden Aanmelden is gratis en vrijblijvend. We vragen alleen die gegevens van u die we nodig hebben om ook uw verbruik mee te kunnen nemen in de Tender die we in de markt zetten. U machtigt Infra-Netwerk BV. Na aanmelden ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging.
Stap 2 - Aanbesteden Het gebundelde collectief zorgt voor een groot inkoopvolume wat we vervolgens in de markt zetten. We vragen alleen prijzen aan bij partijen waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.
De energieleverancier in de Tender krijgt de kans om zijn beste aanbieding in te dienen.
Infra-Netwerk beoordeelt de aanbiedingen en legt de beste aanbieding voor aan alle bedrijven die zich aangemeld hebben.
Stap 3 – Besluit tot deelname Bedrijven besluiten op de beste aanbieding om wel of niet mee te doen. Deelnemers krijgen vervolgens een rechtstreeks contract van de aanbieder, zonder verdere tussenkomst van Infra-Netwerk. Infra-Netwerk verstrekt deelnemer benodigd document voor opzegging van huidige leverancier.


Meld u nu snel aan voor de volgende energietender d.m.v. het invullen van een:
- aanmeldingsformulier gas
- aanmeldingsformulier elektriciteit.


Als u besluit om (nog) niet mee te doen dan bent u van harte uitgenodigd voor een volgende energietender. Kijk hiervoor op onze Tenderkalender.

Open als PDF Open deze pagina als PDF en print >>

Onze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing, klik hier om te openen.