infra-netwerk logo
your link 2 connect     

Welkom bij Infra-Netwerk B.V.

Een bedrijf dat u middels adviezen en hands on mentaliteit ontzorgt van de aanleg, exploitatie, beheer en onderhoud van infrastructuur op projecten in de ruimtelijke ordening.

> Lees verder

   

wat doen we

1 Energietenders
2 Nota check
3

Consulting partner

4 Project exploitatie
5

Regie, beheer & administratie

 
nota check

Energiefactuur of -aansluiting klopt niet
Onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de energiefacturen fouten bevatten en dat bedrijfsaansluitingen vaak onnodig groot zijn. De kosten hiervan kunnen oplopen tot tientallen procenten van uw energieverbruik. Al uw inspanning om bewust om te gaan met energie en de besparingsmaatregelen die u heeft uitgevoerd, kunnen hierdoor deels teniet gaan. Infra-Netwerk biedt u de mogelijkheid een controle op uw energiefacturen en aansluiting(en) uit te voeren.

Ondoorzichtig
De leesbaarheid van uw energiefacturen is specialistenwerk. Energiekosten, dagtarief, nachttarief, piekverbruik, transportkosten, meterhuur, vastrecht, heffingen en energiebelasting maken de factuur tot een puzzel.
Fouten ontstaan door het toepassen van verkeerde contractvoorwaarden, onjuiste aflezing en overname van meterstanden, aansluitingen die niet passen bij de bedrijfsvoering en/of het hanteren van verkeerde tarieven, heffingen en belastingen. Dit alles kan leiden tot onjuiste en vaak te hoge facturen.

Factuurcontrole door specialisten
Infra-Netwerk kan uw specifieke situatie beoordelen en u advies op maat geven, door controle op uw energiecontracten en ‑facturen uit te voeren. Desgewenst komen we ter plaatse kijken naar uw specifieke situatie.

U krijgt inzicht in de kosten die teveel in rekening zijn gebracht en de acties die moeten worden ondernomen om deze kosten terug te vorderen.

Uitvoering kan plaatsvinden op basis van no-cure-no-pay of tegen een vast tarief.
Als uit de nota check volgt dat bij uw bedrijf de nota's voor energielevering geen fouten bevatten dan heeft dit voor u waarde om te weten.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Open als PDF Open deze pagina als PDF en print >>

Onze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing, klik hier om te openen.